Tottenhamin manageri Andre Villas-Boas ei usko joukkueensa taistelevan vielä mestaruudesta.

Seura luopui ykköspelaajastaan Gareth Balesta, mutta hankki saamilla varoilla peräti seitsemän uutta pelaajaa, jotka saattavat pitkällä aikavälillä nostaa joukkueen tekemisen uudelle tasolle.

– Investoinnit ovat nostaneet odotuksia meitä kohtaan, mutta meidän pitää ensiksi luoda ryhmä joka sitoutuu hyvin toisiinsa. Se ottaa oman aikansa. Näemme vastustajissamme, että heillä on ollut ryhmänsä kasassa jo vuosia. Sellaista etua meillä ei ole, portugalilainen kertoi Sky Sportsille.

Hyvä näyte tästä saatiin juuri ennen maajoukkuetaukoa, kun siihen mennessä juurikaan vahvistumaton Arsenal voitti keskinäisen Pohjois-Lontoon derbyn 1-0-lukemin kotikentällään.

Villas-Boas uskoo vahvasti joukkueen rakentamisen olevan matkalla siihen, että se lasketaan tulevina vuosina sarjan kärkijoukkueiden joukkoon.

– Olemme investoineet paljon nuoriin pelaajiin, joilla on todellista potentiaalia. Tietenkin vaatii kovaa työtä, jotta heistä tulee maailmantähtiä, kuten uskomme olevan mahdollista.

Tottenham on aloittanut Valioliigan kahdella voitolla ja tappiolla. Tulevana lauantaina joukkue kohtaa Norwichin kotikentällään.