Suomen A-maajoukkue kohtaa tiistaina MM-karsintojen päätösottelussa vieraskentällä Ranskan.

Vaikka Suomi on varmistanut itselleen jo lohkon kolmossijan, lähtee joukkue hakemaan hyvää tulosta myös viimeisestä ottelustaan.

– Emme lähde puolustamaan, vaan pelaamaan omaa peliämme. Pelasimme hyvän kotipelin Ranskaa vastaan, varsinkin toisella puoliskolla ja uskon, että se on heillä edelleen muistissa. Heillä oli hyvä kenraali Australiaa vastaan, mutta myös me olemme saaneet hyviä tuloksia, Alexander Ring kertoi Suomifutis.com-sivustolle.

Huuhkajat on näissä karsinnoissa vielä ilman vierastappiota.

– Jos haluamme mennä kisoihin, on tärkeää raapia myös vieraissa pisteitä. Olemme esiintyneet hyvin vieraskentällä, ainakin tuloksellisesti ja se on tärkeää tulevaisuutta ajatellen.

Yksi Huuhkajien ongelmista näissä karsinnoissa on ollut maalinteko. Paikkoja on ollut paljon, mutta tehot ovat jääneet vähiin.

– Toivotaan, että solmu aukeaisi. En tiedä, miksi maalinteko on meillä takkuillut vaikka paikkoja on ollut. Uskon, kun saamme onnistumisia, niin sekin alkaa rullata paremmin. Olemme keskittyneet paljon aikaisemmin puolustamiseen ja nyt olemme fokusoituneet hyökkäämiseen, kun olemme alkaneet hallita pelejä. Luulen, että se on vain ajan kysymys kun pallot alkaa mennä maaliin, Ring totesi.