Arsenal kohtaa tiistai-iltana Mestarien liigan viime kauden finalistin Borussia Dortmundin kotonaan. Odotettavissa on hyökkäysorientoituneiden joukkueiden kohtaaminen. Sattumoisin tiistaina vietetään Arsenal-manageri Arsene Wengerin, 64, syntymäpäivää ja ilotulitusta lienee luvassa ainakin kentällä.

– Saksalaiset joukkueet eivät piilottele, emmekä mekään. Luvassa on mehukas ottelu. Heidän tehokkuutensa on heidän ominaispiirre. He käyttävät paikkansa, UEFA.com siteerasi Arsenal-luotsi Arsene Wengeriä.

Arsenal johtaa Valioliigaa ja on voittanut molemmat aiemmat Mestarien liiga-ottelunsa. Joukkue on hitsautunut yhteen ja Mesut Özilin tulo näyttää nostaneen koko joukkueen itseluottamusta ja uskoa omaan tekemiseen.

– Otteidemme tasaisuus sitten viime kevään, kertoo tasostamme. Meillä pitää olla eritystä nälkää menestyä ja uskon meillä olevan sitä. Hyvät tulokset ja hyvä olo ovat kasvattaneet joukkueen yhtenäisyyttä ja suoritustasoa.

Dortmund on Mestarien liigassa hävinnyt Napolille vieraissa ja voitti Marseillen kotonaan. Kotimaan sarjassa se on kakkosena pisteen Bayern Münchenistä.