Arsenal hävisi Borussia Dortmundille Mestarien liigassa tiistaina kotikentällään 1-2-lukemin. Ottelun avausmaalin iski Dortmundin Henrikh Mkhitryan 16. minuutilla, kun huippukautta pelaava Aaron Ramsey yritti liiallisella itseluottamuksella pois prässin alta ja menetti pallon.

Arsenal tuli ennen taukoa tasoihin Olivier Giroud’n osumalla. Toisella puoliajalla Arsenalilla oli jo paikkansa mennä johtoon, kun mm. vaihdosta kentälle otettu Santi Cazorla ampui ylärimaan.

Saksalaiset pääsivät kuitenkin juhlimaan, kun Robert Lewandowski viimeisteli takatolpalta varmasti vauhdikkaan vastahyökkäyksen päätteeksi.

Arsenalin puolustava keskikenttämies Mikel Arteta harmitteli virheitä, joista vastustaja kuittasi.

– Teimme kovan työn, kun nousimme tasoihin juuri ennen taukoa. Meillä oli ottelu kontrollissamme, mutta hukkasimme pisteen. Pidimme heidät muuten hiljaisena, mutta paikan saatua he onnistuivat, Arsenalin keskikenttämies kertoi ITV:lle.

Arsenal hallitsi ottelussa palloa enemmän, loi enemmän tilanteita ja osui kerran tolppaan. Tulos oli tämä ja elämä jatkuu.

Lohkon toisessa ottelussa Napoli kaatoi Marseillen vieraissa 2-1-lukemin. Sekä Arsenalilla, Dortmundilla että Napolilla on nyt kuusi pistettä. Marseille on nollassa. Kolme ottelukierrosta on vielä pelaamatta.

– Tämä on Mestarien liigan hankalin lohko ja olemme yhä mahdollisia jatkajia. Emme ansainneet hävitä tätä ottelua. Pelasimme mielestäni parempaa jalkapalloa, Arteta jatkoi.