Borussia Dortmundin päävalmentaja Jürgen Klopp ihailee illan Mestarien liiga -vastustajan Arsenalin saksalaistähteä Mesut Öziliä. Mies muutenkin antaa suuret pisteet Arsene Wengerille, joka on palauttanut seuransa otsikoihin positiivisessa mielessä.

– Pari kuukautta sitten kaikki vaativat Arsenea käyttämään 80 miljoonaa puntaa ja hän ei löytänyt oikeita pelaajia. Sitten hän otti Mathieu Flaminin ilmaiseksi – hyvä idea – ja Mesut Özilin kunnon summalla, Klopp kertoi UEFA.com:ssa.

– Joukkueesta puuttui mielestäni tietty pelaaja ja Özil on ollut ratkaisu siihen. Hän on teknisesti täydellinen, nopea ja hänellä on pyrkimys maalille. Hän on erittäin älykäs pelaaja ja voisi pelata missä tahansa joukkueessa. Häntä ei tarvitse pakottaa harjoituksiin, kaikki toimii luonnollisesti ja siksi idea (hänen hankkimisestaan) oli loistava Arsenalilta.

Joukkueet kohtaavat Mestarien liigassa nyt kahdesti peräkkäin. Ensin nyt Lontoossa ja marraskuun alussa Dortmundissa.

– Arsenal on pitänyt tyylinsä kritiikistä huolimatta. Mielestäni heidän tapansa on aina ollut moderni. Olen ollut vaikuttunut heidän kehittymisestään ja tässä ottelussa on kaksi erittäin pelaavaa ryhmää.

– Näistä tulee kaksi tasaista ottelua ja uskon pienten asioiden suorittamisen ratkaisevan kamppailut. Meidän täytyy olla valmiina tekemään pienetkin asiat huipputasolla voittaaksemme.

Arsenal johtaa lohkoa kahden voittonsa ansiosta. Napolilla ja Dortmundilla on yksi voitto kahdesta pelistä. Marseille on hännillä ilman pisteitä.