Chelsea-hyökkääjä Fernando Torres oli joukkueensa ykköstykki Mestarien liigan ottelussa tiistaina, kun joukkue nujersi Schalken vieraskentällä 3-0-lukemin. Espanjalaishyökkääjä teki kaksi maalia joukkueelleen.

Torres kertoi, että joukkue koki aiemmin kaudella herätyksen, kun se yllätettiin Mestarien liigan avauskierroksen ottelussa.

– Olemme jälleen lohkon ykkösenä sen jälkeen, kun aloitimme huonosti kotona Baselia (1-2-tappio) vastaan. Meillä on jäljellä kaksi kotipeliä ja yksi vieraspeli. Tämä on positio, jonka halusimme.

– Sellaiset tappiot ovat hyviä kauden alussa,kun meillä on aikaa korjata tilanne. Sen me olemmekin tehneet jo. Jos tällaisia tappiota tapahtuu kauden lopussa, tarkoittaa se putoamista kilpailuista ja pokaalien menettämistä. Basel-ottelu oli meille herätys. Toivottavasti olemme ottaneet opiksi ja samanlaisia tappioita ei enää tule.

Torres kertoo, että muutokset joukkueessa ja valmennusjohdossa ovat vaatineet veronsa alkukaudesta.

– Tämä on nuori pelaajaryhmä. Uusi manageri, uusi tyyli, uudet pelaajat. Ei ole helppoa saada peliä heti aloilleen.

Chelsea johtaa omaa lohkoaan kuudella pisteellä. Schalke on tasapisteissä rinnalla. FC Baselilla on neljä pistettä ja Steaua Bukarestilla on piste.