Hakassa on sopimusneuvottelut käynnissä ja joukkueen valmentaja Juho Rantala toivoo rungon olevan mahdollisimman nopeasti kasassa.

Rantala valmensi aiemmin HJK:n organisaatiossa ja tuli kesällä Hakan mukaan. Pääkaupunkiseudulla valmentaminen oli tietyllä tavalla helpompaa.

– Haaste tulee siinä, että esimerkiksi HJK:ssa tai Klubi 04:ssä joukkue oli usein jo kasassa loppuvuodesta. Olosuhteissa ei ole valittamista, Rantala sanoo seuran verkkosivuilla.

– Valkeakoski on futiskaupunki ja olosuhteet ovat ihan verrattavissa Helsinkiin. Ero tulee siitä, että joukkue ei ole kasassa ja lisäksi Helsingissä on iso kasa kotimaan tason pelaajia joita voi ottaa harjoituksiin.

Rantalan mukaan monet pelaajat ovat ilmaisseet toiveensa jatkaa ryhmässä, joten lähtötilanne joukkueen kasaamiseen on hyvä.

– Toiveissa olisi, että lokakuun aikana vähintään runko olisi kasassa. Jos pelaaja haluaa muualle, niin sille ei voi mitään, mutta en usko että kukaan lähtee urheilullisten asioiden takia, mutta taloudellisesti joku voi tarjota parempaa sopimusta, Rantala pohtii.

– Yksikään pelaaja ei ole sanonut, että haluaa lähteä ja siitä meidän täytyy olla ylpeitä.