Huuhkajien luottomies Markus Halsti juhlii Allsvenskanin mestaruutta yhdessä joukkueensa Malmö FF:n kanssa. Malmö voitti maanantai-iltana vieraskentällä Elfsborgin maalein 0-2 ja varmisti mestaruutensa jo ennen sunnuntaina pelattavaa päätöskierrosta. Mestarien molemmat osumat viimeisteli Guillermo Molins. Viimeisessä ottelussaan Malmö kohtaa kotistadionillaan Allsvenskanin tämän kauden heittopussin Syrianskan.

Monipuolinen Halsti pelasi mestaruuden ratkaisseessa ottelussa täydet minuutit skånelaisten keskikentällä. Halsti oli koko kauden ajan joukkueen ehdottomia luottopelaajia, sillä hän oli avauskokoonpanossa käytännössä aina terveenä ollessaan. Pelipaikkana oli useimmiten keskikenttä, mutta ajoittain mies hääri myös puolustuslinjassa. Kauden toistaiseksi ainoa maali syntyi elokuun alun 1-0-kotivoitossa AIK:sta.

Mestaruus oli 29-vuotiaalle Halstille Ruotsissa jo toinen, sillä Malmö oli Ruotsin paras seurajoukkue myös vuonna 2010. Halsti siirtyi Malmön paitaan keväällä 2008. Kaikkiaan Malmö on voittanut ruotsinmestaruuden nyt seitsemäntoista kertaa.