Huuhkajat tiistaina kohtaavan Ranskan maalitykki, kaksi maalia perjantain Australia-voitossa tehneen Olivier Giroud’n mukaan hänen joukkueensa pelasi ”kaunista jalkapalloa” 6-0-lukemiin päättyneessä ottelussa.

Giroud, 27, on ollut huippuvireessä alkukaudesta ja ampunut kahdeksan maalia 15 otteluun seura- ja maajoukkuepelit mukaan lukien.

Miehen ensimmäinen maali Australian verkkoon syntyi upealle yhden kosketuksen lobilla maalivahdin yli. Toisen hän viimeisteli maalintekijän paikalta, viiden metrin viivalta, matalasta poikittaissyötöstä.

– Yritän sellaista välillä. Jos se onnistu, ihmiset sanovat etten ole pelannut hyvin. Kun se onnistuu, lopputulos on nähdyn kaltainen. Toinen maali oli upea joukkuekuvio. Toivottavasti näemme niitä useammin tulevaisuudessa, Giroud kommentoi maalejaan L’Equipelle Goal.com:n mukaan.

– Hyökkääjän täytyy pystyä näkymään suurissa otteluissa. Tässä ottelussa, sain paljon paikkoja, joten esiinnyin hyvin.

Giroud oli iloinen, että hyökkääjäkollega Karim Benzema teki maajoukkuemaalin ensimmäistä kertaa yli vuoteen. Edellisestä maalista ehti kulua peliaikana peräti 1222 minuuttia.

– Ranska tarvitsee kuitenkin useita hyviä hyökkääjiä. Meillä on onneksi kaksi hyökkääjää, joita voidaan käyttää eri taktiikoissa. Olen iloinen omasta puolestani, mutta myös Karimin puolesta. On hyvä joukkueellekin, että hän onnistui.