Huuhkajapaitaan kesän ja alkusyksyn aikana noussut HJK:n keskikenttämies Sakari Mattila vakuuttaa, että joukkueessa riittää nälkää, kun vastaan ensi tiistaina asettuu MM-karsintojen päätösottelussa Ranska.

Mattila ei väheksy maailmanluokan vastustajaa, mutta korostaa että Huuhkajat lähtee ehdottomasti taistelemaan pisteistä Stade de Francelle.

– Kaikilla on varmasti tiedossa, millaisia äijiä sieltä tulee vastaan, mutta me yritämme eliminoida heidän vahvuutensa omillamme, Mattila sanoi SuomiFutis-sivustolle.

– Yksittäisessä pelissä kaikkea voi tapahtua. Mielestäni Suomen maajoukkue on ottanut harppauksia eteenpäin ja olemme pystyneet hallitsemaan pelejä. Olemme nälkäinen ryhmä, joka tulee laittamaan Ranskalle kampoihin.

Päävalmentaja Mixu Paatelainen on useasti korostanut oman pelin kehittymisen merkitystä ja Mattila on samoilla linjoilla – mutta tuloksen merkitystä unohtamatta.

– Ehdoton ykkösasia on, että pelimme saa kehittyä huippumaata vastaan. Emme lähde vain puolustamaan, vaan hakemaan hyvää tulosta. Nämä pelit kehittävät ja se on yksi tärkeä tekijä.