FC Liverpoolin valmentaja Brendan Rodgers on vastannut legendaarisen Sir Alex Fergusonin omaelämäkerrassaan esittämiin väitteisiin ja yksittäisiin pelaajiin kohdistuneeseen kritiikkiin. Rodgersin mukaan pukukopissa puhutut asiat on tarkoitettu jäämään pukukoppiin eivätkä esimerkiksi Roy Keanen hermostumisen kuulu julkisuuteen.

– Missä vanhan koulukunnan etiikkasi on?, Rodgers kysyy Fergusonilta Daily Mailissa.

– Kaikki, jotka työskentelevät jalkapallon parissa tietävät, että asioihin, joista pukukopissa puhutaan, ei halua törmätä myöhemmin uudestaan. On erittäin tärkeää tietää, että voit puhua avoimesti ja rehellisesti, ilman että samoihin asioihin törmää uudestaan. Nykyaikana siitä on tullut vaikeampaa, Rodgers kuvailee.

Sir Alexin ryöpytys sai Rodgersin peräänkuuluttamaan ”vanhan koulukunnan arvoja ja etiikkaa”. Hän astui myös puolustamaan Liverpool-tähti Steven Gerrardia, josta Ferguson totesti, että ”tämä ei ole huippupelaaja”.

– Kaikki Gerrardin nähneet pitävät tuollaista väitettä rajuna. Olen seurannut Steveniä vuosia, mutta kun teet töitä hänen kanssaan, voi havaita miehen jokapäiväisen todella ammattimaisen asenteen.

– Hän on 33-vuotiaanakin ehdottomasti huippupelaaja enkä usko, että siitä kannattaa väitellä, Rodgers kannustaa.