Manchester City hamuaa menestystä eurokentiltä, missä se on epäonnistunut tähän asti pahasti. Viime kaudella seura jäi lohkonsa jumboksi Real Madridin, Borussia Dortmundin ja Ajax Amsterdamin taakse.

City on kuluvan lohkovaiheen otteluista voittanut yhden ja hävinnyt yhden. Edessä on tärkeä vieraspeli Moskovan TsSKA:a vastaan keskiviikkona. Cityn brassipelaaja Fernandinho haukkui jo etukäteen ottelustadionin nurmen.

– Olen huolissani kentästä. Heikko nurmi voi tuottaa runsaasti ongelmia meille. Toivon hyvää ottelua kauttaaltaan, mutta kenttä saattaa vesittää sen, ESPN siteerasi brasilialaista.

City hävisi edellisessä europelissäään Bayern Münchenille kotiyleisön edessä 1-3-lukemin. Fernandinho näkee, että Moskovasta pitää tulla tulosta.

– Tähtäämme tietenkin voittoon. Emme voi ajatella hakevamme vain tasapeliä. Pelaamme heitä vastaan seuraavankin pelin. Tavoittelemme vain kuutta pistettä näistä. Se olisi iso askel kohti jatkopaikkaa.

D-lohkoa johtaa Bayern kuudella pisteellä kahdesta ottelusta. Cityllä ja TsSKA:lla on kolme pistettä ja tshekkiläinen Viktori Plzen on vielä nollilla.