Puolustava mestari Manchester United oli kokea shokkitappion kotikentällään Stoke Cityä vastaan, mutta onnistui lopulta kääntämään pelin 3-2-voitoksi. Stoke johti ottelua vielä avausjakson jälkeen maalein 2-1. Vierailta maalinteossa onnistuivat Peter Crouch ja upean vapaapotkun ManU-verkkoon ampunut Marko Arnautovic. Manchesteriläisten maalista vastasi Robin van Persie.

David Moyesin miehistö nousi kuitenkin komeasti voittoon tehtyään kaksi maalia noin kahdessa minuutissa kymmenisen minuuttia ennen loppua. Molemmat maalit tehtiin päällä. Puskijoina kunnostautuivat Wayne Rooney ja Javier ”Chicharito” Hernández.

Vahvasti tunteita herättävä uruguaylaiskärki Luis Suárez puolestaan oli Liverpoolin ässänä punaisten kaadettua West Bromwichin maalein 4-1. Suárez iski ottelussa kolme komeaa maalia. Hattutemppu oli ensimmäinen, jonka Suárez on Liverpoolin kotiareenalla Anfieldillä tehnyt. Ottelun muista maaleista vastasivat kotijoukkueen Daniel Sturridge ja vieraiden James Morrison.