Mario Balotelli sai Ajaxin raivon partaalle: ”Teatteria”

© Kuva: Getty Images
Arsenal - Brighton! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Amsterdamissa käytiin runsaasti jälkipyykkiä Ajaxin ja AC Milanin välisen Mestarien liigan ottelun jälkeen. Ottelu päättyi 1-1-lukemiin kiistanalaisen rangaistuspotkun jälkeen.

Ajax näytti pitävän täydet pisteet, kun Stefano Denswil onnistui varsinaisen peliajan juuri päätyessä, mutta Mario Balotelli ampui lisäajan neljännellä minuutilla hankkimansa rangaistuspotkun maaliin.

Ajax-luotis Frank De Boer ei sulattanut rankkarituomiota alkuunkaan. Tilanteessa näytti, että pikemmin Balotelli itse rikkoi vastustajaa kuin päinvastoin.

– Balotellin kanssa tiedät, että hän voi tehdä maalin yhtäkkiä ja luoda teatteria. Tämä maksoi meille kaksi pistettä. Tämä piste jättää kitkerän maun. Rangaistusalueella on aina kontaktia. Tämä rangaistuspotku oli naurettava, De Boer kommentoi ottelun lehdistötilaisuudessa.

Ajax hävisi ensimmäisen Mestarien liigan ottelunsa Barcelonalle vieraissa. AC Milanilla oli allaan voitto Celticistä. Lohkon toisessa ottelussa tiistaina Barcelona kaatoi niukasti Celticin (uutinen).


500% talletusbonus: 10€ talletuksella 60€ pelirahaa! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10€.
  3. Saat bonuksen ansiosta heti 60€ pelirahaa!

Arsenal - Brighton! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!