Espanjalaisen radiokanava Cadena SER:in mukaan katalonialaisjätti FC Barcelona on tehnyt valintansa ensi kauden ykkösmaalivahtinsa suhteen. Victor Valdés on jo hyvissä ajoin ilmoittanut jättävänsä seuran kuluvan kauden jälkeen ja miehen korvaajaksi onkin huhuttu toinen toistaan kovempia nimiä.

Nyt radiokanava väittää, että Barcelona on jo solminut suullisen esisopimuksen Borussia Mönchengladbach-vahti Marc-André ter Stegenin kanssa. 21-vuotias veräjänvartija pelaa säännöllisesti Saksan alle 21-vuotiaiden maajoukkueess ja on esiintynyt myös A-maajoukkuepaidassa kolmessa ottelussa.

Cadena SER:in saamien tietojen mukaan Mönchengladbach pyytää ter Stegenistä kahdeksan miljoonan euron siirtokorvausta, mutta Barcelona pyrkii vielä tinkimään hintaa alaspäin. Mikäli neuvotteluissa onnistutaan, Mönchengladbachin alennusta kompensoitaisiin erilaisilla menestysbonuksilla.

Ter Stegenin nykyinen sopimus umpeutuu kesäkuussa 2015, mutta mikäli Barcelona pääsee Mönchengladbachin kanssa sopuun, on miehen määrä siirtyä Espanjaan meneillään olevan kauden päätyttyä.