Porton kärkimies Jackson Martinez saattaa vahvistaa ensi kaudella Real Madridin hyökkäystä, kertoo espanjalaislehti Marca.

Lehden mukaan kolumbialainen on ollut La Ligan jättiseuran toivomuslistalla jo jonkin aikaa, ja seurassa tarkkaillaankin tarkasti pelaajan liikkeitä. Jacksonin tapauksessa erityisen vaikuttavaa on se, että mies on pystynyt pelaamaan Portugalin liigassa maali per ottelu -tahdilla.

Toisaalta pelejä on kasassa vasta seitsemän, joten liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä ei tuon tilaston perusteella voi vielä tehdä. Viime kaudella 27-vuotias Martinez pamautti tosin 26 maalia Portossa liigataipaleen aikana, mikä osoittaa hyökkääjällä olevan maalivainu kohdillaan.

Porto on lehden mukaan tyrmännyt tarjouksia pelaajastaan, kun esimerkiksi Manchester United ja Napoli ovat tiedustelleet hänen saatavuuttaan. Martinezin ulosostohinta on 40 miljoonan euron luokkaa, mutta miehen uskotaan laittavan nimensä piakkoin jatkosopimukseen, jolloin summa saattaisi nousta 60 miljoonaan euroon.

Marcan mukaan Porton puheenjohtaja Pinto da Costa on tietoinen Real Madridin kiinnostuksesta, mutta hän ei suunnittele pelaajan myyntiä.