Sami Hyypiän luotsaama Bayer Leverkusen kohtaa keskiviikkona ukrainalaisen Shakhtar Donetskin kotikentällään. Ottelulla on jo suuri merkitys jatkopaikan suhteen, kun lohkon kärkikolmikko on pisteen sisällä.

– Donetsk on erittäin hyvä joukkue. Emme voi keskittyä yhteen tai kahteen pelaajaan, koska heillä on runsaasti laadukkuutta kärjessä. Heidän pelaajansa ovat aina liikkeessä, minkä vuoksi tähän otteluun valmistautuminen on vaikeaa. Meidän pitää kommunikoida hyvin ja puolustaa paremmin kuin viime peleissä. Emme voi aina vain luottaa maalivahtiimme Bernd Lenoon, Hyypiä kommentoi UEFA.com:ssa.

– Shakhtar on parempi hyökkäyspäässä, mutta on ongelmissa omassa päässä. He pelaavat samalla tavalla sekä kotona että vieraissa. Yritämme hyötyä heidän hyökkäysinnostaan siten, että itse pääsemme ylivoimahyökkäyksiin.

Leverkusen hävisi avausottelunsa ManU:lle vieraissa 2-4-lukemin, mutta voitti kotiottelun lohkon jumboa Real Sociedadia vastaan 2-1-lukemin. Shahktarilla ja ManU:lla on yksi piste saksalaisia enemmän. Hyypiällä on selvästi mielessään, missä heidän pitää parantaa jatkossa.

– Olemme olleet hermostuneita pallon kanssa, erityisesti Manchesterissa. Pienet asiat muodostuvat elintärkeiksi. Meidän pitää liikkua enemmän, syötellä paremmin ja keskittyä. Sitten voimme näyttää mitä todella osaamme. Vaadin ehdotonta huippusuoritusta joukkueeltani jokaisen kerran.