Tanska oli yltää MM-karsintasensaatioon Italiaa vastaan, mutta vierasjoukkue nousi lopulta ottelun yliajalla tasoihin. Italia meni ottelussa vajaan puolen tunnin jälkeen vierasjohtoon Pablo Osvaldon maalilla, mutta juutit onnistuivat upeasti vielä nousemaan rinnalle ja ohi kurinalaisesta puolustuksestaan tunnettua Italiaa vastaan. Ilo oli kuitenkin lyhytaikaista, sillä nelinkertainen maailmanmestari nousi katkerasti ottelun lisäajalla tasoihin. Onnekas maali merkittiin Alberto Aquilanille, jonka kautta Osvaldon laukaus maaliin kimposi.

Punapaitojen molemmista maaleista vastasi Arsenalin kohuhyökkääjä Nicklas Bendtner, joka jätti kahteen otteeseen Federico Balzarettin keskityspallossa kakkoseksi ja ohitti puskullaan maalivahti Gianluigi Buffonin. Buffon teki ottelussa historiaa nousemalla Italian kaikkien aikojen ykköseksi pelattujen maaottelujen määrässä.

Tanskalle voitto olisi ollut elintärkeä, sillä se tarvitsi ottelusta kolme pistettä pitääkseen MM-kisahaaveensa hengissä. Nyt se voi alkaa keskittyä seuraaviin karsintoihin. B-lohkossa on pelattu muita lohkoja enemmän ristiin ja huonoimmalle kakkoselle lankeavan lyhimmän korren vetäjä taitaa tulla tästä lohkosta. On kakkonen sitten Tanska, Tshekki tai Bulgaria, ei playoff-paikkaa ole sille herumassa. Lohkovoittaja Italia puolestaan varmisti MM-kisapaikkansa jo syyskuussa.