Celticin kärkimies Teemu Pukki on saanut vinkkejä Huuhkajien päävalmentaja Mixu Paatelaiselta lauantaisen Hibernia-pelin alla.

Pukki siirtyi elokuussa Schalkesta Celtiin ja aloitti lupaavasti. Ensimmäisissä otteluissa tuli onnistumisia, mutta nyt maalihana on kuivunut. Lauantaina suomalainen saanee mahdollisuutensa, kun glasgowlaisseura yrittää parannella asemaansa Skotlannin liigakärjessä.

Pukilla oli oiva mahdollisuus maaottelutauon aikana keskustella Paatelaisen kanssa. Paatelainen tuntee hyvin skottikentät paitsi managerina myös pelaajana.

– Mixu on katsellut pelejämme ja puhuin hänen kanssaan maaottelutauon aikana. Hän antoi minulle joitain neuvoja. Hän on tulossa Glasgow´hun katsomaan Ajax-peliä, Pukki sanoi Daily Record -lehden haastattelussa.

– Mixu on jakanut joitain jalkapalloilullisia vinkkejä minulle, ja se aina auttaa, sillä hän tuntee täkäläisen pelin.

Pukki itse uskoo, että maalihanat aukeavat vielä.

– Olen ollut täällä nyt kuukauden. Olen iloinen, että onnistuin tekemään muutaman maalin ensimmäisissä peleissä. Minulla on nyt ollut joitain pelejä ilman osumia, mutta olen varma, että maalit tulevat vielä, Pukki vakuutteli.

Pukki kohtaamassa Moisanderin

Pukki saanee lauantaina mahdollisuuden todistaa, että hänestä on kehiin myös tiistaina Mestarien liigan otteluun Ajaxia vastaan. Tiistaina Pukki voisi kohdata toisen Huuhkaja-pelaajan.

– Se ei tule olemaan helppoa. Tasapeli Milania vastaan osoitti, että he ovat hyvä joukkue.

– Heillä on suomalainen toppari Niklas Moisander, ja hän on erinomainen pelaaja, Pukki selvensi.

– Hän on ollut loukkaantunut, mutta luulen, että hän on valmis. Toivon, että voin pelata ja tehdä maalin häntä vastaan.