VPS ja Ville Koskimaa ovat päässeet sopuun uudesta kaksivuotisesta jatkosopimuksesta. Toppari jatkaa näin seurassa kauden 2015 loppuun saakka.

Ensimmäisen kerran VPS:n pelipaidan jo kaudella 2005 ylleen pukenut Koskimaa on yksi pisimpään seuraa edustaneista pelaajista. Tuleva kausi on 30-vuotiaan puolustajan kahdeksas raidassa.

Koskimaa esiintyi päättyneellä kaudella yhtä lukuun ottamatta kaikissa VPS:n Veikkausliiga-otteluissa. Vaikean sairauden taakseen jättänyt pelaaja nousi ryminällä takaisin sarjan topparieliittiin ja oli keskeisessä roolissa Vepsun pronssijoukkueessa.

– Pitkä prosessi on takana ja nyt on helpottuneen onnellinen olo. Tärkein yksittäinen tekijä oli sydämen valinta. Tässä viime aikoina varmaan puoli Vaasaa on tullut sanomaan, että jää nyt tänne ja älä lähde mihinkään. Siitä tuli sellainen hyvä fiilis, että minut halutaan jäämään tänne, Koskimaa kertoi seuran kotisivuilla.

Ilman loukkaantumisia sujunut harjoitusjakso antoi Koskimaan mukaan hyvät eväät menestyksekkäälle liigakaudelle.

– Oma kauteni oli aika tasapainoinen ja pysyin hyvin kunnossa. Silloin saa keskittyä rauhassa tekemään asiat päivittäin kunnolla harjoituskentällä, eikä tarvitse vain parannella vammoja. Tässä on ollut monta vuotta vammoja aina ennen kauden alkua, mutta nyt sai pelata alusta loppuun asti. Se antoi hyvät edellytykset kaudelle, pelaaja painottaa.