Arsenalin ranskalaistoppari Laurent Koscielny on pelkää maajoukkuekaverinsa Olivier Giroud’n väsyvän liikaa tiheän ottelutahdin vuoksi.

Giroud on pelannut suuria minuutteja, koska on joukkueen ainoa kyvykäs keskushyökkääjä. Viime aikoina miehen esitykset ovat hieman taantuneet eikä maaleja ole tullut.

– Hän pelaa ottelun toisensa perään eikä ole saanut lepoa, joten ehkä hän tuntee itsensä väsyneeksi. Hän ei ole viime aikoina itse onnistunut maalinteossa, mutta on luonut niitä, kuten syöttämänsä osuman Dortmundia vastaan, Koscielny viittaa The Sunin haastattelussa Aaron Ramseyn voittomaaliin.

– Giroud on erittäin tärkeä meille. Vahva ja aina vastaa huutoon kentällä ja on pelattavissa. Jos katsot hänen pelaamistaan, hän on suuri painolasti vastustajan puolustukselle. Kaikki hänen voittamansa pallot hän pelaa selkä maalia kohti. Työmäärä on valtava.

Giroud, kuten Koscielnykin, pelaavat Ranskan maajoukkueen kanssa tulevan viikon aikana kaksi MM-jatkokarsintaottelua, jotka lisäävät hyökkääjän painolastia entisestään.