Arsenalin ykkösmaalivahti Wojciech Szczesny pohtii, että ei kahta ilman kolmatta voittoa reiluun viikkoon. Lontoolaiset kellistivät juuri Borussia Dortmundin Mestarien liigan -vierasottelussaan, kun oli juuri viime viikonloppuna kaatanut Liverpoolin Valioliigassa.

Mies piti molemmissa otteluissa nollan ja tekikin muutaman näyttävän torjunnan ja lisää tekee mieli.

– Tämä on ollut hyvä viikko meille toistaiseksi. Kaksi puhdasta peliä omassa päässä ja kaksi huipputulosta laadukkaita joukkueita vastaan. Yksi voitto kotona ja yksi vieraista, mikä on yksi Euroopan hankalimmista paikoista pelata, puolalaisvahti kommentoi Arsenal Playerille.

– Esimerkiksi Real Madrid moukaroitiin Dortmundissa viime vuonna, joten tuntuu erinomaiselta hakea kolme pistettä sieltä. Odotamme sunnuntaita vesi kielellä ja olisi mahtavaa juhlia viikkoa yhdeksällä pisteellä.

Arsenalille ManU-vieraspeli on ollut vuosien saatossa hankala. Viisi peräkkäistä tappiota on alla, mutta nyt Sir Alex Fergusonin lähdettyä ManU:n kotitaiasta on ainakin osa hävinnyt.

– Ei ole parempaa hetkeä mennä Old Traffordille. Olemme täynnä itseluottamusta ja nautimme jalkapallosta. Avain onnistumisiimme viime aikoina on ollut puolustuspelimme, sekä puolustuslinjan että koko joukkueen osalta.

– Joukkue on ollut uskomaton ja tehnyt minun työstä helppoa. Kaikkie on mennyt hyvin ja toivottavasti pystymme jatkamaan samaan malliin.

Arsenal johtaa Valioliigaa viiden pisteen erolla ennen viikonlopun pelejä.