Viime kauden triplamestari Bayern Münchenin ennätystehtailu jatkuu yhä hurjana. Tänään joukkue kaatoi Bundesliigassa kotikentällään FC Augsburgin maalein 3-0. Ottelu oli baijerilaisille 37. peräkkäinen tappioton ottelu, joten se rikkoi Hamburger SV:n 30 vuotta vanhan Bundesliiga-ennätyksen.

Bayern Münchenin avausmaalista vastasi puolustaja Jerome Boateng, joka laukoi kulmapotkun verkon perukoille jo viiden minuutin pelin jälkeen. Vielä ennen taukovihellystä Franck Ribéry kasvatti isäntien johtoa ampumalla suoran vapaapotkun sisään. Loppunumerot 3-0:aan joukkueelle pyssytti ottelun lisäajalla tuomitusta rangaistuspotkusta Thomas Müller.

Bayern Münchenin kauden toistaiseksi ainoa tappio tuli Saksan Supercupin finaalissa 27.7., kun Borussia Dortmund nujersi seuran maalein 4-2. Edellisestä häviöstä Bundesliigassa sen sijaan on kulunut yli vuosi. Viime kauden ainoan tappion aiheutti Sami Hyypiän valmentama Bayer Leverkusen, joka haki pisteet Münchenistä 28.10.2012 maalein 2-1.

Bayernilla kulkee loistavasti myös Mestarien Liigassa, sillä se on Atlético Madridin ohella ainoa joukkue, joka on voittanut kaikki neljä otteluaan tämän kauden kilpailussa. Bayern sivusikin jo Barcelonan ennätystä voitettuaan Mestarien Liigassa yhdeksän ottelua peräkkäin. Se voi ottaa ennätyksen yksin haltuun, mikäli CSKA Moskova kaatuu marraskuun lopun vierasottelussa.