Viime kauden triplamestarin Bayern Münchenin vire on niin hirmuinen, että joukkueen ja sen pelaajien nimiin kirjataan uusia ennätyksiä oikeastaan viikko viikolta. Tänään tarjolla on jälleen uusi ennätys, kun Bayern kohtaa Mestarien Liigassa vieraskentällä tshekkiläisen Viktoria Plzenin.

Mikäli saksalaiset hakevat naapurimaasta voiton, on se heille jo yhdeksäs perättäinen voitto Mestarien Liigassa. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen kaksi viikkoa sitten päättyi Bayernin 5-0-voittoon. Yhtä pitkään voittoputkeen on aiemmin pystynyt vain FC Barcelona, joka voitti kaudella 2002-2003 yhdeksän ottelua peräkkäin.

Bayernin kahdeksan voittoa ovat tulleet juuri Viktoria Plzeniä, CSKA Moskovaa, Manchester Cityä, viime kauden finaalivastustaja Borussia Dortmundia sekä Barcelonaa ja Juventusta vastaan. Kaksi viimeksi mainittua se kaatoi kahdesti peräkkäin. Mikäli tshekkiläisvastustaja tänään nujertuu, voi Bayern ottaa kolmen viikon kuluttua ennätyksen yksin omiin nimiinsä, kun se matkustaa Moskovaan CSKA:n vieraaksi.

Koko viime kaudella Bayern München hävisi ainoastaan kolme ottelua. Sen onnistui lyömään Bundesliigassa Bayer Leverkusen ja Mestarien Liigassa BATE Borisov sekä Arsenal. Tällä kaudella se on kaikissa kilpailuissaan edelleen lyömätön.