Monipuolinen hyökkäyspään pelaaja Drilon Shala sekä FC Lahti ovat allekirjoittaneet kahden vuoden mittaisen pelaajasopimuksen.

26-vuotias Shala on lahtelaisyleisölle tuttu kasvo. FC Reippaan kasvatti edusti kuhnuripaitaa kaudet 2006-2012, ennen siirtymistään Turkkiin Tavsanli Linyitsporin riveihin.

Aika Turkissa oli kuitenkin hankala, jonka vuoksi Shala ja seura purkivat sopimuksen yhteispäätöksellä kesällä puolen vuoden jälkeen. Uusi seura Suomesta löytyi Vantaalta PK-35:n riveistä, jossa hän pelasi loppukauden mittaisella sopimuksella Miesten Ykköstä.

Takaisin FC Lahteen Drilon Shala saapuu ylpeänä.

– Erittäin iloisin mielin palaan takaisin kotiin ja on suuri kunnia kantaa FC Lahden logoa taas. Aikani Turkissa oli minulle opettavainen, mutta samalla henkisesti raskas. Se kuitenkin kehitti minua ja uskon tulevani takaisin parempana pelaajana, Shala kertoo FC Lahden verkkosivuilla.

– Tavoitteemme ovat korkealla ensi kaudella. Olen iloinen, että saan olla siinä mukana. Yritän omalla panoksellani auttaa joukkuetta pääsemään asetettuihin tavoitteisiin, Shala jatkaa.

Hyökkäävässä roolissa laidalla viihtyvä Shala on pelannut FC Lahden paidassa yhteensä 101 Veikkausliigaottelua, joissa hän on tykittänyt 23 maalia. Vuoden 2011 visiitillä Miesten Ykkösessä hän osui FC Lahdelle 21 ottelussa kahdeksan kertaa.