Jere Urosen vaikea kausi päättyi lauantaina pettymykseen. Helsingborgs IF hävisi Allsvenskanin viimeisellä kierroksella AIK:lle ja tippui näin kauden 2014 Eurooppa-liigan karsinnoista.

Jere Urosen polvi leikattiin tammikuussa 2013. 19-vuotias puolustaja kuntoutti sitä sitkeästi, mutta pääsi pelaamaan ensimmäisen täyden ottelun joukkueensa edustusmiehistössä vasta sarjan viimeisellä kierroksella.

Skånelaiset sijoittuivat lopulta Allsvenskanissa viidensiksi. Viimeisen paikan eurokarsinnoissa vei neljänneksi noussut Kalmar.

HIF taisteli pitkään jopa mestaruudesta, mutta kesän ongelmat vesittivät suuret haaveet. Roar Hansenin joukot keräsivät viimeisistä kahdeksasta sarjaottelusta vain viisi pistettä. Kausi päättyi kolmen ottelun tappioputkeen.

Uronen pelasi kauden ensimmäiset minuuttinsa seuran ykkösjoukkueessa syyskuun lopussa. Ensimmäinen täysi ottelu oli vuorossa vasta sunnuntaina, eli päätöskierroksella. Nuoren polvi on nyt viimein täysin kunnossa ja Uronen katsoo tulevaisuuteensa luottavaisena.

– Mietin maajoukkuetta totta kai paljon ja olisi mahtavaa palata. Se ei kuitenkaan ole minulle tällä hetkellä mikään pakkomielle. Mutta todella mielelläni pelaisin siellä, Jere Uronen toteaa SuomiFutis-sivustolle.

Mixu Paatelainen nimeää 16.11. Walesin maaottelussa kohtaavan A-maajoukkueensa 11.11.

Lisää Jere Urosen mietteitä muun muassa Helsinginborgin vaihderikkaasta kaudesta SuomiFutis-sivustolla heti maanantaiaamuna.