Walesin jalkapalloliitto on perunut perjantaiksi aiotun lehdistötilaisuuden, missä piti julkaista A-maajoukkuemiehistö ystävyysotteluun Suomea vastaan. Wales ja Suomi kohtaavat lauantaina 16. marraskuuta Cardiffissa.

The Guardian -lehden mukaan Walesin päävalmentajan Chris Colemanin tulevaisuus maajoukkueluotsina on epäselvä. Miehen huhutaan olevan suurin ehdokas Valioliiga-seura Crystal Palacen uudeksi manageriksi.

Ian Holloway luopui Palacen managerin pestistä lokakuussa eikä seura ole nimennyt uutta vastuuluotsia joukkueelle. Coleman on aiemmin luotsannut Valioliigassa Fulhamia.

Walesin jalkapalloliitto kertoo tiedottavansa joukkueesta vain sähköpostitse perjantaina, koska oli pelännyt toimittajien keskittyvän tilaisuudessa vain Colemanin huhuttuun Valioliiga-pestiin.

Lehti kertoo myös, että Colemanin jatkosopimusneuvottelut liiton kanssa ovat tällä hetkellä jäissä. Miehen sopimus on juuri päättymässä.

Valmentajan ja liiton on tarkoitus istua alas Suomi-kamppailun jälkeen. Lisäksi Colemanin apuluotsi John Hartson irtisanoutui keskiviikkona tehtävistään, koska halusi keskittyä TV-kommentaattorin tehtäviin ja perheeseensä.

Wales-Suomi-kamppailu pelataan lauantaina 16. marraskuuta Cardiff City -stadionilla klo 20.00 Suomen aikaa.

Huuhkajien miehistö on myös nimeämättä.