KuPS-toppari Omar Colley on testissä Saksan 2. Bundesliiga-seura Arminia Bielefeldissä ja mies sai hyvät arvosanat maalittomasta harjoituspelistä kolmosliigan VfL Osnabrückiä vastaan.

Colley pelasi täydet minuutit viikonloppuna pelatussa ottelussa ja paikallismedia suosittelee Bielefeldille sopimuksen tarjoamista 22-vuotiaalle Gambian maajoukkuepelurille.

– Minusta hän oli hyvä. Hän oli erittäin itsevarma, pelasi vahvasti päällä ja hänellä on tietty perusaggresiivisuus, jota puolustaja tarvitsee, Arminian valmentaja Stefan Krämer kehui Westfalen-Blattille.

Bielefeld vielä pohtii, tarjoaako sopimusta Colleylle, mutta miestä halutaan ”pitää silmällä”.

– Koska Suomen liiga on vasta päättynyt, ehkä hän haluaa pitää vähän lomaa. Mutta jos teemme hänen kanssaan sopimukseen, pitäisi hänen saapua jo ennen talvitauon harjoittelujaksoa. Kun se alkaa, pitäisi hänen olla jo päässyt kuvioihin sisään, seuran urheilutoimenjohtaja Samir Arabi korostaa.

Viime kaudeksi Suomeen tulleella Colleyllä on sopimus KuPS:n kanssa vielä ensi kaudesta, joten siirto Saksaan toisi euroja Veikkausliiga-seuran kassaan.

Bielefeld on sarjassa putoajan paikalla ja on päästänyt joukkueista eniten maaleja alkukauden aikana. Hyvälle topparille on siten kysyntää.