Chelsea hakee riveihinsä tammikuussa kärkimiehestä. Esiin on noussut kahden kolumbialaisen nimet. Asiasta kertoo Daily Mirror -lehti.

Chelsea saattaa iskeä kyntensä siirtomarkkinoilla 27-vuotiaaseen Porto-kärkeen Jackson Martineziin, joka on arvioitu 30 miljoonan punnan arvoiseksi markkinoilla. Martinezin agentti Henrique Pompeo on ollut jo Lontoossa keskustelemassa mahdollisesta maisemanvaihdosta.

Porton myyntiaikeet riippuvat siitä, miten joukkueen käy Mestarien liigassa. Mikäli ryhmä ei selviydy 16 parhaan joukkoon, päätynee pelaaja kauppatavaraksi. Jotta Porto menisi jatkoon, sen pitäisi voittaa viimeisessä jäljellä olevassa pelissään Atletico Madrid.

Chelsean listoilla on ollut pidemmän aikaa myös Radamel Falcao. Kesällä Falcao päätti kuitenkin siirtyä AS Monacoon, mutta nyt Chelsea saattaa yrittää uudelleen. Jos Falcaon kaappaus epäonnistuu, Martinez on Chelsealle kuitenkin hyvä toinen vaihtoehto.

Chelseaa kiinnostaa hyökkäyspäänsä vahvistaminen, sillä lontoolaisseura taistelee tosissaan pokaalista niin Valioliigassa kuin Mestarien liigassa. Tällä hetkellä ryhmän kärkimiesosasto on kapea.