Hyökkääjä Aleksi Ristola on MYPA:n uusin pelaajahankinta. Ristola on monipuolinen hyökkäyspään osaaja, joka pystyy pelaamaan kumpaakin laitaa sekä kärkeä.

– Aleksi on fyysinen, vahva paketti, joka pelaa kahteen suuntaan hyvin. Hän on pelannut eniten vasenta linkkiä, mutta pystyy pelaamaan myös oikealla ja kärjessä, MYPA-päävalmentaja Antti Muurinen analysoi.

Ristola on Helsingin Palloseuran kasvatti, joka debytoi Veikkausliigassa kaudella 2012. Ensiesiintymisensä pääsarjassa mies teki avauskierroksen ottelussa MYPA:a vastaan.

Hyökkääjä teki heti ensimmäisellä kaudellaan 32 ottelussa 11 maalia ja oli maalipörssin jaetulla kahdeksannella sijalla. Päättyneellä kaudella Ristola teki TPS:ssä kolme maalia ennen siirtymistään FC Honkaan.

– Ristola pelasi toissakaudella Tepsissä erinomaisen kauden, mutta nyt pelit jäivät vähemmälle. Todellinen läpimurto on vielä tekemättä, potentiaalia on kuitenkin paljon, Muurinen tietää.

– Hän tuo meidän hyökkäyskolmannekselle reilusti lisävoimaa ja mahdollisuuksia. Aleksi on kova-asenteinen pelaaja ja hyvä myös erikoistilanteissa.

24-vuotiaan hyökkääjäjärkäleen myötä MYPA:lla on nyt kasassa 15 pelaajasopimusta.

Lähde: MYPA:n kotisivujen tiedote