Englanti kaatoi Suomen alle 21-vuotiaiden EM-karsintaottelussa Milton Keynesissä maalein 3-0. Nimekäs kotijoukkue oli ottelussa selvästi terävämpi ja ansaitsi ehdottomasti voittonsa. Englannin paidassa täydet minuutit pelasi Suomea aikaisemmin edustanut Arsenalin laitapuolustaja Carl Jenkinson.

Englanti iski avausmaalin ensimmäisen puoliajan puolessavälissä. Aivan sivurajan tuntumasta annettu vapaapotku löysi maalin edestä ManU-hyökkääjä Will Keanen, joka puski pallon verkkoon, vaikka Suomen Kalle Kauppi roikkui miehen reppuselässä. Johto kaksinkertaistui 37. peliminuutilla. Jesse Jorosen torjunnasta pallo kimposi suoraan Saido Berahinolle, jolla oli helppo työ lakaista pallo maaliin.

Toisellakaan jaksolla Suomi ei kyennyt Englannille painetta lyömään. Vähäinenkin toivo alkoi hiipua 70. peliminuutilla, kun Suomen Patrick O’Shaughnessy otti toisen varoituksensa ja tuli ajetuksi ulos kentältä. Englannin 3-0-maalikin oli lähellä Berahinon pamautettua pallon maalin ylärimaan ennen kuin Suomi sai pelin ensimmäiset maalipaikkansa. Nikolai Alho lähetti komean kaukovedon 25 metristä kohti maalia ja isäntien maalivahti Jack Butland torjui pallon vain vaivoin kulmaksi. Seuranneesta kulmapotkusta Dani Hatakka puski avopaikasta pallon maalin ohi. Hetki ennen loppua Berahino viimeisteli illan toisella maalillaan loppunumeroiksi 3-0

Suomen mahdollisuudet lohkosta jatkoon ovat tappion myötä ohuet. Pikkuhuuhkajilla on tässä projektissa jäljellä vielä neljä karsintapeliä eikä tappioihin ole enää varaa. Kuuden ottelun jälkeen Suomi on lohkossaan kolmantena kaksi pistettä Walesiä ja viisi Englantia perässä. Ratkaiseviin playoff-peleihin pääsevät lohkovoittajat sekä neljä parasta kakkosta. Lohkoja on kaikkiaan kymmenen.

Karsinta jatkuu Suomen osalta 5.3. vierasottelulla San Marinoa vastaan. Loppusuoran kolme ottelua Moldovaa, Walesia ja San Marinoa vastaan Suomi pelaa kotikentällään.