Saksalaisjulkaisu Sportal ei pidä todennäköisenä sitä, että Ajaxin luottomies ja Huuhkajien kapteeni Niklas Moisander vaihtaisi HSV:n riveihin Bundesliigaan.

Hollantilainen Sport1 esitti aiemmin, että Hamburger SV:n päävalmentaja Bert van Marwijk olisi halukas hankkimaan Moisanderin riveihinsä (uutinen). Sportal ei kuitenkaan siirtoon usko,vaan antaa huhun toteutumiselle todennäköisyydeksi vain 15 prosenttia.

Sportalin mukaan Moisander olisi erinomainen lisä HSV:n toppariosastoon, sillä Huuhkaja-pelaaja toisi kokemusta ja huipputasolla vaadittavaa tasaisuutta nuoreen joukkoon. HSV:llä on pelaajalistassaan kuusi topparia, mutta ainoastaan 17-vuotias Jonathan Tah herättää luottamusta ensi kauttakin ajatellen.

Sportal nostaa siirron ongelmaksi korvauksen. Koska Moisanderilla on sopimusta kesään 2015, olisi siirtosumma huomattava. Näin Moisanderin maisemanvaihdon todennäköisyys putoaa.

AZ Alkmaarista Ajaxiin siirtyneestä suomalaisesta maksettiin viime kaudella hollantilaismedian mukaan noin 3-4 miljoonaa euroa.