Sami Hyypiän suojatit kärsivät suurinumeroisen tappion keskiviikkona Mestarien liigassa, kun Manchester United pöllytti bundesliigaseuraa peräti lukemin 5-0. Hyypiä oli tietenkin tulokseen turhautunut.

– Viiden maalin päästäminen on tietenkin hurja pettymys, mutta joskus niin jalkapallossa käy. Saimme oppitunnin. United pelasi hyvin, ja toisen maalin jälkeen he muuttivat hiukan lähestymistapaansa ja valuivat alas odottaen mahdollisuuksia vastahyökkäyksiin. Näin meidän oli entistä vaikeampi luoda mahdollisuuksia, Hyypiä pohdiskeli Uefa.comin mukaan.

Manchester United johti puolen tunnin kohdalla peliä jo 2-0, eikä ottanut jalkaa kaasulta toisellakaan jaksolla.

– Peli ei mennyt suunnitelmien mukaan. Alussa olimme ok, mutta sitten jouduimme tappiolle 0-2 ja menetimme hiukan uskoamme. Ensimmäisen jakson loppu oli hyvin vaikea. Yritimme kaikkea saadaksemme uskomme takaisin tauolla ja tulimme hiukan paremmin toiselle jaksolle, mutta kolmas maali päätti ottelun, Hyypiä kertasi.

Leverkusen on nyt A-lohkossa kolmas. Shakhtar Donetsk on pisteen edellä toisena. Manchester United on lohkokärjessä 11 pisteen turvin neljä pistettä ennen Leverkusenia.