Arsenalin 21-vuotias keskikenttämies Jack Wilshere tavoittelee seuransa kapteeninnauhaa. Englannin maajoukkuemies on seuran oma kasvatti ja teki edustusryhmässä debyyttinsä jo 16-vuotiaana.

– Olen kasvanut tässä seurassa ja ollut kapteenina alle 16- ja alle 18-vuotiaiden joukkueissa sekä viime kaudella sain nauhan itselleni 20 minuutin ajaksi West Ham -ottelussa tammikuussa, mikä tuntui hyvältä. Haluan olla tämän seuran johtaja, mies kertoi Arsenalin kotisivuilla.

– Siitä joukkueesta, kun nousin ensi kertaa miesten ryhmään, monet ovat jo vaihtaneet maisemaa. Olen yksi niistä, jotka ovat olleet jo vuosia ryhmässä. Bacary Sagna on yhä myös mukana, mutta olen keskikenttämiehistä ainoa.

Arsenalin ykköskapteeni on Thomas Vermaelen, joka on joutunut tällä kaudella kuluttamaan paljolti penkkiä. Nauhaa otteluissa on kantanut pääasiassa Mikel Arteta, jota Wilshere pitää hyvänä esimerkkinä.

– Mikel oli meille tullessaan ollut Evertonin kapteenina ja toimii varakapteenina täällä. Hänen johtajuutensa näkyy kentällä ja myös kun hän on poissa kokoonpanosta. Hän on silloinkin pukukopissa ja tukee meitä.