Arsenalin ja Liverpoolin kerrotaan olevan Saksan Bundesliigassa Hamburger SV:n riveissä pelaavan Hakan Calhanoglun kintereillä.

– Tiedän Arsenalin olevan kiinnostunut ja odotan heidän lähestyvän seuraa tarjouksella, pelaajan agentti Bektas Demirtas vahvistaa ensin mainitun kiinnostuksen Transfermarketweb-sivustolle.

19-vuotias, syyskuussa Turkin A-maajoukkueessa debytoinut nuorukainen, on saanut kaudella runsaasti vastuuta ja on tehnyt neljä maalia pääsarjassa.

Seurasta kuitenkin vahvistetaan, että sillä ei ole aikomusta päästää pelaajaa vaan tehdä tämän kanssa jatkosopimuksen. Mies toki on ostettavissa, mikäli tarjouksessa on riittävästi nollia ykkösen perässä.

– Haluamme jatkaa hänen sopimustaan vuoteen 2018 lähitulevaisuudessa. Tähän päivään mennessä yksikään englantilainen seura ei ole ottanut kontaktia meihin hänestä, HSV:n urheilujohtaja Oliver Kreuzer kertoi Hamburger Abendblattille.

– Emme halua häntä myydä, mutta jokaiselle pelaajalle on hintansa, Kreuzer kuitenkin muistuttaa hyvän tarjouksen kelpaavan.