Valkeakosken Hakan luotsiksi kesken viime kauden HJK:n kakkosen paikalta tullut Juho Rantala tietää, mitä osa-alueita joukkueen pitää vahvistaa ensi kaudeksi.

– Pikku hiljaa pala palalta joukkue tulee kasaan. Uskon, että saamme kilpailukykyisen joukkueen myös ensi kaudella. Vielä tarvitsemme keskikaistalle joka linjalle vahvistusta, Rantala kertoo seuran kotisivuilla

– Meillä on jo nyt muutama hyvä ja mielenkiintoinen uusi nimi eikä viime kauden kaikkien pelaajien kohdalla ole vielä varmuutta mitä he tekevät. Muutaman haluamme sieltä vielä pitää.

”14 pelaajan voimin aloitettu harjoitukset”

Haka palasi harjoituksiin viikon alussa, mutta täydellä tohinalla aloitetaan vasta loppiaisen jälkeen.

– Olemme harjoitelleet ihan normaaleja jalkapalloilullisia perusharjoitteita ja lisäksi pelaajat toteuttavat omia ohjelmiaan. Pallojen kanssa mennään. Palaamme sitten tammikuun 7. päivä harjoituksiin ja silloin aloitamme täysillä, Rantala jatkaa.

– Paljon on nuoria pelaajia harjoituksissa, sillä mukana on A-junioreita ja pari pelaajaa FC Hämeenlinnasta ja sieltä on tulossa myös yksi hyökkääjä lisää. Yhteensä tässä on menty 14 pelaajan voimin.

Haka sijoittui viime kaudella kakkoseksi, kun SJK eteni voittajana liigaan. Tavoite ensi kaudelle lienee vain ja ainoastaan paluu liigaan, mistä joukkue putosi kauden 2011 jälkeen.