Napoli ja Arsenal kohtaavat Italiassa Mestarien liigan lohkovaiheen joukkueiden osalta päättävässä ottelussa. Arsenalille riittää jatkopaikkaan tasapeli tai jopa pieni tappiokin, mutta Napolilla tavoittelee lontoolaisten juhlien pilaamista.

Lohkossa voi parhaimmillaan kolmekin joukkuetta päättyä tasapisteisiin, mikäli Napolin lisäksi Dortmund voittaa Marseillen. Tällöin verrataan maalieroja kahden parhaan selvittämiseksi.

Ennen illan ottelua Napolin päävalmentaja Rafael Benitez äityy ylistämään vastapariaan Arsene Wengeriä.

– Arsenalilla on Valioliigan paras valmentaja, Hän lähtee ottelusta hakemaan pelaajiensa parhaiden ominaisuuksien ulosmittausta ja meidän täytyy tehdä sama. He ovat hyviä pallonhallinnassa ja myös vastaiskuissa – meidän täytyy keskittyä omiin vahvuuksiimme, Benitez kertoi UEFA.com:lle.

”Olemme pelanneet hyvin eurokentillä”

Napolille voi riittää pistekin, mikäli nollilla oleva Marseille pystyisi yllättämään Dortmundin kotonaan.

– Emme välitä toisesta ottelusta ja meidän täytyy ajatella vain voittoa. Mestarien liigalla on valtava merkitys kannattajillemme.

Eteläitalialaiset ovat saaneet hieman raivoa ja aggressiota heikosti menneen kotimaan kierroksen johdosta.

– Tasapeli Udinesea jätti meidät vihaiseksi ja haluamme kuitata murheemme välittömästi. Meillä oli epäonnea joutua näinkin hankalaan lohkoon, mutta koska meillä on yhä mahdollisuus jatkoon, voimme arvioida pelanneemme hyvin.