Brasilian maajoukkueessa saatetaan nähdä ensi kesän MM-kisoissa tuulahdus taikuutta, mikäli Ronaldinho valitaan kisajoukkueeseen.

Ronaldinho on palloillut viime vuodet kotimaassaan. Kaksi edellistä kautta on sujunut Atlético Mineiron paidassa. Mies on nähty myös maajoukkueen mukana tämänkin vuoden puolella useaan kertaan.

33-vuotias Ronaldinho sanoo Fifa.comin haastattelussa, että hän voisi mahtua hyvinkin Brasilian MM-ryhmään. Iloisen brassin mielestä hänet voisi istuttaa monenlaiseen rooliin.

– En näe tässä ongelmaa taktisessa mielessä. Voin pelata millä tahansa paikalla keskikentältä hyökkäykseen. Olen jo pelannut useammilla näistä tonteista, siksi suhtaudun asiaan niin rennosti, Ronaldinho pohti.

Ronaldinho vakuuttelee, että haluaisi pelata kisoissa.

– Totta kai. Työskentelen aina kovaa parantaakseni. Jos on olemassa mahdollisuus pelata MM-kisoissa, sitten olen valmis ja huipussani. Tavoitteeni on aina olla parhaimmillani.

Ennen siirtoaan Brasiliaan Ronaldinho pelasi AC Milanin ja FC Barcelonan paidassa. Erityisesti katalonialaisseurassa pelatessaan Ronaldinho lukeutui maailman parhaimpien pelimiesten joukkoon.