Saksan Bundesliigassa upeasti Borussia Dortmundin viikonloppuna kaatanut Sami Hyypiän luotsaama Bayer Leverkusen ei voinut jäädä juhlimaan mahtavaa päänahkaa, kun uudet haasteet ovat jo ovella.

Joukkue taistelee tiistaina Mestarien liigan jatkopaikasta vieraspelissä Real Sociedadia vastaan. Leverkusen on pisteen perässä Shakhtar Donetskia, joka vierailee Old Traffordilla ManU:n tykönä.

– Paransimme peliämme suuresti Dortmund-ottelussa ja meidän pitää ottaa siitä pelistä elementit mukaamme tiistaiksi. Manchester Unitedein peli on tärkeä meille ja vaikuttaa meihin. Haluamme joka tapauksessa voittaa oman ottelumme, Hyypiä kommentoi UEFA:com:lle.

”Pidän ehkä puhelinta vieressäni”

Mikäli Shakhtar häviää, Leverkusenille riittää tasapeli paremman keskinäisen saldon vuoksi. Shakhtarin pelatessa tasan, riittää Leverkusenille vain voitto. Mikäli Shakhtar voittaa, ei Leverkusenia pelasta mikään.

– Aiomme seurata ManU-pelin tapahtumia. Jos 75 minuutilla olemme tasapelissä ja jotain tapahtuu toisaalla, voimme ottaa riskejä ja hakea voittoa. Saatan pitää puhelinta vieressäni vaihtopenkillä.

Hyypiälle edellisestä Mestarien liigan ottelusta jäi paha maku, jota halutaan nyt lääkitä.

– Emme pelanneet hyvin 0-5-tappiossa ManUa vastaan. Se oli pettymys, mutta tämä on jalkapalloa ja tuollaisia välillä tapahtuu. Nyt haluamme vain voittaa. Vaikka Real lepuuttaisi pelaajiaan, kentälläolijat haluavat varmasti osoittaa tarpeellisuutensa. Ottelusta tulee hankala.