Teemu Pukki: ”Me voimme voittaa Barcelonan”

© Kuva: Getty Images
Astana saapuu Old Traffordille! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!

Keskiviikkona Celtic matkustaa Mestarien liigassa FC Barcelonan vieraaksi. Glasgow´laisten suomalaiskärki Teemu Pukki uskoo, että skottijengillä on mahdollisuutensa kamppailussa.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi Celticin kannalta harmillisesti 0-1-tappioon. Nyt Celtic lähtee kuitenkin hakemaan revanssia.

– Me voimme ja me haluamme voittaa, Pukki sanoo Celticin verkkosivuilla.

– Haluamme näyttää tässä pelissä, että voimme voittaa otteluita Mestarien liigasssa.

Celticin pelit turnauksessa ovat jo pelatut, mutta Pukin mukaan panosta ottelussa riittää silti.

– Niin paljon kuin haluaisimme olla mukana vielä turnauksessa, niin nyt tässä kohtaa meillä ei ole mitään hävittävää. Voimme mennä peliin ilman paineita, ja Camp Nou on yksi parhaimmista paikoista pelata, Pukki miettii.

– Olen ollut siellä kerran, kun olin 11-vuotias. Silloin katsoin Barcelonan pelin Zaragozaa vastaan. Ottelu päättyi 4-4, mikä oli hienoa!

Pukki pääsi viimeksi katalonialaisseuraa pelaamaan jämäminuuteiksi. Nyt mahdollisuutta voisi olla suurempaankin vastuuseen.

– En ole koskaan pelannut siellä, mutta pääsin kehiin ensimmäisessä pelissä ja se oli hienoa. He ovat yksi parhaimmista ryhmistä maailmassa. Kun olin nuorempi, olin fani. Halusin aina nähdä heidän pelinsä, Pukki muistelee.

>>> Lunasta 10€ riskitön veto Liigaan. Tarjous voimassa vain tämän viikon! 

Astana saapuu Old Traffordille! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!