Glasgow Celticin Mestarien liiga -kampanja päättyi surullisesti keskiviikon 1-6-tappioon Barcelonalle. Joukkue jäi täten lohkonsa jumboksi.

Osansa heikosta menestyksestä ovat saaneet mm. Teemu Pukki ja kumppanit, jotka jäivät täysin katalonialaisten jyrän alle. Pukki nostettiin ottelussa avaukseen, mutta hän joutui vaihtoon jo tauolla.

Skottilehti Daily Recordin keräämissä kannattajien kommenteissa pelaajat saavat toki osansa surkeista suorituksista, mutta nyt vaaditaan myös todella vahvasti manageri Neil Lennonin päätä vadille.

– Lennonin joukkuevalinta pistää miettimään pyrkiikö hän saamaan itselleen potkut ja sitä kautta rahallisen korvauksen seuralta sopimuksen purusta, eräs kannattaja kommentoi.

– Miksi Lennon syyttää pelaajiaan kaikesta mitä tapahtui Barcelonassa? Pelaajat ovat hänen ostoksiaan, hänen harjoittamiaan ja valmentamiaan, toinen kannattaja raivoaa.

Ykköstykin manttelinperijää ei ole löytynyt

Celtic myi kesällä ykköshyökkääjänsä Gary Hooperin Valioliigaan ja hankki tilalle Teemu Pukin ja Amido Balden. Kumpikaan ei ole pystynyt juurikaan auttamaan seuraansa, ainakaan toistaiseksi.

Kaikesta huolimatta Celtic johtaa kotimaansa sarjaa tappioitta ja kohtaa keskikastin Hibernianin lauantaina.

Pukki esitti edellisellä sarjakierroksella, 5-0-voitossa Heartsista, jo suhteellisen pirteitä otteita (uutinen), mutta ei pystynyt rikkomaan pitkää maalittonta putkeaan.

Maalittomuus on jo saanut netin vääräleuat liikkeelle erään Twitter-tilin kautta. (uutinen).