Huuhkajien Tim Sparv pelasi tutusti täydet minuutit saksalaisseuransa Greuther Fürthin avauksessa, kun joukkue jatkaa taisteluaan sarjan voitosta kaatamalla sunnuntaina vieraissa Sandhausenin 3-1-lukemin. Sparv otti varoituksen 26. minuutilla. Suomalainen on pelannut yhtä vaille kaikki joukkueensa ottelut avauksessa ja tehnyt kaudella yhden maalin.

Greuther on sarjassa kakkosena FC Kölnin perässä pisteen päässä 17 kierroksen jälkeen. Kolmantena on toisen Suomen maajoukkueen keskikenttäpelaajan Alexander Ringin edustama FC Kaiserslautern viiden pisteen päässä kärjestä.

Kaiserslautern on pelannut ottelun muita vähemmän ja kohtaa hännillä olevan Fortuna Düsseldorfin maanantaina kotikentällään

Joel Pohjanpalolle puoli tuntia Aalenin paidassa

Joel Pohjanpalo pääsi vaihdosta kentälle 61. minuutilla Aalenin paidassa, kun joukkue ajoi takaa Paderbornia 2-3-tappioasemasta. Paderborn voitti vierasottelunsa lopulta 4-2-lukemin. Paderborn nousi sarjassa mm. yhdeksänneksi, pisteellä ohi 11. sijalla olevan Aalenin.

Pohjanpalolle esiintyminen oli kuudes Saksan 2. liigassa ja jokaisella kerralla mies on otettu vaihdosta kentälle. Maalitili on vielä avaamatta.

Joni Kauko jatkoi FSV Frankfurtin vastuuroolissa lauantaina Köln-ottelussa. Suomalainen pelasi keskikentän pohjalla avauksessa ja vaihdettiin 88. minuutilla 0-2-tappiossa sarjakärjelle. FSV on 18 joukkueen sarjassa sijalla 14.

Kauko on pelannut 13 kertaa avauksessa ja kerran tullut vaihdosta sisään eli on noussut kesäisen siirtonsa jälkeen joukkueensa profiilipelaajien joukkoon.