Zlatan Ibrahimovic oli sunnuntaina jälleen kovassa vireessä Ranskan liigassa. Ruotsalaiskärjen mukaan Edinson Cavanin läsnäolo PSG:ssä helpottaa hänenkin urakkaansa.

Cavani siirtyi kesällä Napolista Pariisiin ja on onnistunut uusissa maisemissa hyvin. 14 peliä ovat tuoneet miehelle kymmenen maalia, ja siten Ibrahimovicin urakka on osaltaan pienentynyt.

– Cavanin läsnäolo tekee asioista helpompia minulle. Autamme toinen toistamme. Jos minä en tee maalia, hän tekee. Tätä olimme vailla viime kaudella, Ibrahimovic sanoi L´Equipe-lehden mukaan.

Cavani ja Ibrahimovic olivat sunnuntainakin vireessä, kun Lyon kaatui maalein 4-0. Cavani teki osumista yhden, Ibrahimovic kaksi.

PSG:ltä odotetaan tänä vuonna paljon niin kotimaisilla kentillä kuin myös europeleissä.

– Tällä kaudella on pikkuisen enemmän painetta, koska olemme puolustavia mestareita. Tiedämme kuitenkin, että voimme voittaa kenet tahansa, jos pelaamme omaa peliämme.

Ibrahimovic ei osaa kuitenkaan sanoa, onko pariisilaisseura kaikista kovin ryhmä, jossa hän on pelannut.

– Tämä PSG on loistojoukkue, mutta se Barca, jossa pelasin, oli jotain muuta. AC Milan oli myös fantastinen, kuten myös Juventus. PSG on kuitenkin hieno projekti, ruotsalainen ynnäsi.

PSG on tällä hetkellä Ranskan liigan kärjessä. Joukkue etenee vahvasti myös Mestarien liigassa.

Ibrahimovic teki sunnuntaina tyylikkään rangaistuspotkuosuman. Voit katsoa maalin tästä linkistä.