Valioliiga-seura West Hamin manageri Sam Allardyce kertoo, että ei kadu Andy Carrollin hankkimista Liverpoolista viime kauden päätteeksi.

Englannin maajoukkueessakin esiintynyt hyökkääjä pelasi seurassa lainalla jo viime kaudella kärsien kuitenkin paljolti loukkaantumisista. West Ham kuitenkin rikkoi siirtoennätyksensä 17,5 miljoonan punnan hankintahinnalla, mutta mies ei ole vielä pelannut otteluakaan vammojensa vuoksi kuluvan kauden aikana.

– En kadu hankintaa. Perustuen siihen, mitä silloin tiesimme, Andyn piti olla kunnossa elokuun lopussa. Hänen ollessa 24-vuotias, odotimme hänen kuntoutuvan nopeasti. Aina joukkueissa on pelaajia joita jossain vaiheessa loukkaantumiset riivaavat ja he voittavat lopulta ongelmansa, Allardyce kertoi Mirror-lehdelle.

– Esim. Ryan Giggs. Kaikki uskoivat miehen ollessa kolmikymppinen, että pelivuosia ei ole paljoakaan jäljellä hänen loukkaantumishistoriallaan. Ne olivat jatkuvia – viikosta toiseen. Mutta nyt hän pelaa yhä 40-vuotiaana! Ja katsokaa Robin Van Persietä. Hän ei pelannut koskaan kausia loppuun Arsenalissa, mutta nyt on pysynyt jo pitkään kunnossa kaudet läpeensä.

Allardyce uskoo, että Carrollista saadaan vielä vuosiksi hyökkäyspelin johtaja lontoolaisseuralle.

– Kun Andy saavuttaa täyden kypsyyden koskien kroppansa kehittymistä, toivon loukkaantumisten muuttuvan yhä harvemmiksi. Hänen asenteensa johtaa muita korkeampaan riskiin loukkaantua, mutta juuri siksi hän on mielestäni erinomainen ja uniikki pelaaja tässä maassa – valitettavasti.

West Hamin maalinteko on tökkinyt koko alkukauden ja Carrollin paluu, sitten kun se tapahtuu, tuo mahtavan nosteen joukkueen hyökkäyspelille.