Veikkausliigassa viime kaudella pronssille sijoittunut ja siten tulevalla kaudella eurokentille päässyt Vaasan Palloseura on aloittanut innolla jo työnteon tulevaa kautta kohti.

Päätähtäin on Veikkausliigassa, mutta valmistautumisen välitähtäin löytyy Liigacupista. VPS pelaa alkulohkossa yhdessä Jaron sekä sarjanousija-SJK:n kanssa. Luvassa on siis kuumia paikallisvääntöjä Pohjanmaalla.

– Molemmat ovat mieluisia vastustajia. Jaroa vastaan on viime vuosina jo totuttu vääntämään kovia matseja, ja SJK on mielenkiintoinen uusi tulokas, VPS:n toppari Ville Koskimaa ennakoi seuran sivuilla.

– Yleisöä nämä ottelut myös varmasti kiinnostavat. Lyhyet välimatkatkin ovat hyvä juttu, sekä joukkueen että kannattajien puolesta. Toivottavasti peleissä näkyykin vieraskannattajia puolin ja toisin

VPS:n osalta liigacup starttaa helmikuun 1. päivä Jaroa vastaan vieraspelillä. Päävalmentaja Olli Huttunen on myös vastuksista mielissään.

– Tämä on hieno lohkojako meidän kannalta. Saamme tutut joukkueet vastaan, ja näin myös mielenkiinto jalkapalloa kohtaan nousee Vaasassa heti talvikaudella.