17-vuotias teinipoika on tehnyt rikosilmoituksen Borussia Dortmundin tähtipelaajasta Robert Lewandowskista. Nuorukainen väittää Bundesliigan maalipörssiä johtavan puolalaisen antaneen tälle korvapuustin. Hyökkääjä itse kiistää lyönnin ja saa seuralta täyden tukensa.

– En aio opettaa käytöstapoja 17-vuotiaille teineille, jotka ovat vahvoja vain ryhmässä. En kuitenkaan salli itseäni ja perhettäni pilkattavan. Haluan samaan hengenvetoon tehdä selväksi, että en ole harjoittanut väkivaltaa niitä henkilöitä kohtaan, jotka loukkasivat yksityisyyttäni, Lewandowski kirjoitti Facebook-sivullaan.

Sanomalehti Ruhr Nachrichtenin mukaan Lewandowski oli Anna-vaimonsa kanssa ajelulla Dortmundissa, kun 4-5 teinin ryhmä bongasi heidät ja pilkkasi näitä alatyylisesti. Robert Lewandowski nousi kertomuksen mukaan autostaan, kysyi nuorilta syitä pilkkahuutoihin ja asetti kätensä yhden pojan olkapäälle.

Poika kertoi ivailun syyksi Lewandowskin siirron Bayern Müncheniin ja sen, että hänellä on paljon rahaa. Maalipyssyn kosketuksen nuorukainen oli tulkinnut korvapuustiksi ja teki siksi Lewandowskista rikosilmoituksen.