HJK:n keskikenttämies Rasmus Schüller, 22, on mukana Huuhkajien talvimaajoukkueessa, joka kohtaa perjantaina ystävyysottelussa Omanin vieraskentällä Arabian niemimaalla.

Hallitseva mestariryhmä on ehtinyt talven siirtomarkkinoilta jo kaappaamaan kaksi kovanluokan pelimiestä, kun Huuhkaja-pakki Veli Lampi sekä aiemmin maajoukkueessa pelannut konkari Markus Heikkinen liittyivät seuraan, mikä miellyttää nuorempaa pelimiestä.

– Joka vuosi tuntuu HJK:n napsivan tosi kovia paluumuttaajia. HE eivät ole vielä hirveästi pystyneet treenamaan, mutta varmaan nostavat treenien tasoa jo omalla läsnäolollaan ja vaativat parempaa. HJK etsii täydennystä joka paikalle, olen niin ainakin ymmärtänyt, mies kertoi Huuhkaja.tv:n haastattelussa.

– Meillä on samat tavoitteet kuin aina: liigamestaruus, cupin voitto ja Euroopassa pitkälle. Halutaan menestyä paremmin kuin viime vuonna.

Huuhkajien Oman-ottelu näytetään suorana lähetyksenä YLE Areenassa perjantaina klo 16.30 alkaen ja jälkilähetyksenä YLE TV2:ssa klo 18-19.