Myykö Chelsea espanjalaistähtensä Manchester Unitediin?

© Kuva: Getty Images
Bundesliga palaa tauolta! Lunasta mojova talletusbonus!

Manchester United harkitsee tekevänsä tarjouksen Chelsean keskikenttäpelaaja Juan Matasta tässä kuussa. Chelsea saattaisi jopa hyväksyä tämän. Asiasta kirjoittaa Daily Mail -lehti.

Manchester United ei välttämättä ole Chelsealle Valioliigan mestaruustaiston kannalta suora kilpailija tällä kaudella, eikä manageri Jose Mourinho ole löytänyt paljoakaan käyttöä Matalle. Onkin mahdollista, että Mourinho antaa tuon vähintään 20 miljoonan punnan kaupan tapahtua.

Chelsean kannalta kaupanteko voisi myös helpottaa Wayne Rooneyn hankintaa. Jopa Rooney-Mata-vaihtokauppa voisi olla tammikuussa mahdollinen, mutta ei kovin todennäköinen. Toisaalta Matan tulo voisi avata kesällä lähtöportit Rooneylle.

Chelsea ja Manchester United kohtaavat sunnuntaina toisensa Valioliigassa.

Bundesliga palaa tauolta! Lunasta mojova talletusbonus!