Real Madridin laituri Angel Di Maria saattoi tehdä maanantaina törkeän tempun kotifanien kiusaksi.

Di Maria otettiin vaihtoon La Ligan ottelussa Celta Vigoa vastaan fanien buuauksien saattelemana. Argentiinalainen ei välttämättä tästä pitänyt, sillä mies näytti kaivelevan jalkoväliään tullessaan vaihtoon.

Tuossa vaiheessa peliä oli takana reilu tunti ja ottelu oli edelleen tilanteessa 0-0. Valkopaidat voittivat pelin lopulta 3-0, mutta Di Marian suoritus ei tällä kertaa vakuuttanut.

– Se ei ollut suunnattu kenellekään. Oloni oli vain epämukava ja jatkoin juoksemista. Jos olisin ollut vihainen, en olisi jakanut ylävitosia kenenkään kanssa. Menin pois kentältä täysin luonnollisesti. Ihmiset odottavat minun aina tekevän jotakin, Di Maria selvitti omaa näkemystään Fox Sports Radiolle AS-lehden mukaan.

Päävalmentaja Carlo Ancelotti ei ottanut liikaa kantaa suojattinsa temppuun.

– En ole nähnyt sitä. Hän on voinut tehdä sen, mutta hän työskenteli silti kovasti. Vaihdoin hänet, koska ajattelin, että tarvitsemme tuoreita jalkoja, Ancelotti pohti samaisessa aviisissa.

– Jos hän teki eleen minulle, mitään ongelmaa ei ole. Se oli virhe, mutta kuka ei syyllistyisi virheisiin silloin tällöin. Jos hän teki sen faneille, sitten se on isompi virhe, mutta elämä jatkuu, Ancelotti jatkoi.