Teemu Pukki uskoo, että hän saattaa näyttää parastaan vasta ensi kaudella Glasgow´ssa.

Elokuussa seuraan tullut Pukki on hakenut maaliverkkoja, sillä osumia on syntynyt vasta kolme. Skottiseuran ykköskärjeltä vaaditaan paljon enemmän – ja sen tietää varmasti myös Pukki.

– Toivottavasti voin alkaa tehdä enemmän maaleja ja auttaa joukkuetta enemmän, Pukki sanailee Daily Express -lehdelle.

Pukki myöntää, että Skotlannin-kentät eivät ole olleet helppoja valloitettaviksi.

– Minulta on vienyt hieman enemmän aikaa kuin odotin sopeutua paikalliseen peliin, mutta uskon, että voin alkaa tehdä maaleja.

– Joka joukkue tulee tänne puolustamaan, joten se ei ole helppoa. Totta kai haluan silti näyttää, että voin olla kärkimies täällä ja tehdä maaleja, Pukki miettii.

Pukin fyysikkapuutteista valitettiin jo Schalke-aikoina. Hyökkääjä yrittääkin kuumeisesti parantaa tätä heikkoutta.

– Minun täytyy olla hiukan fyysisempi, eikä menettää palloa niin helposti – se on isoin juttu, olla fyysisempi. Teen töitä salilla fysioiden kanssa, Pukki paljasti.

Ensi kaudella todellinen läpimurto?

Voi olla, että Pukki näyttää parastaan vasta ensi kaudella. Silloin mies on ehtinyt sopeutua Glasgow´hun ja päästä joukkueeseen sisään.

– Olisi ollut helpompaa tulla kesän alussa, mutta tulin viimeisenä päivänä eikä minulla ole ollut paljon aikaa harjoitella joukkueen kanssa, koska pelaamme niin paljon, Pukki muistutti.

Nyt Celtic on kuitenkin Turkissa ja Pukilla on hieman enemmän aikaa olla ryhmän kanssa.

– Toivottavasti nyt Turkissa meillä on aikaa harjoitella enemmän. Toivon, että se tapahtuu aiemmin, mutta uskon, että ensi kausi tulee olemaan paljon parempi minulle. Minun täytyy olla parhaimmillani Mestarien liigan karsinnoissa, Pukki tiesi kertoa.